Frostmoon Eclipse- Episode 13- A.S.D.N.YS. İstanbul Konseri

Taglar: , , , , , ,

Frostmoon Eclipse- Episode 13-  A.S.D.N.YS. İstanbul Konseri
1994 yılında İtalya’da kurulan ve kadrosunda Fransız Black Metal grubu Glorior Belli’den 2 elemanın bulunduğu İtalya’lı Black Metal grubu Frostmoon Eclipse 4 Mart Pazar günü İstanbul’da konser vermek için ülkemize geliyorlar!
Bu konserde Frostmoon Eclipse’ye eşlik edecek gruplar ise ülkemizin takdir-e şayan Black Metal gruplarından Episode 13 ve A.S.D.N.Y.S. yer alacak.

Destroy Fanzine’nin 2. etkinliği olan “Destroy Night Vol II” konserinde İtalya’lı Frostmoon Eclipse (IBlack Metal) Eskişehir’li Episode 13 ve İstanbul’lu Black Metal grubu A.S.D.N.Y.S. 4 Mart 2012 Pazar günü Rock N Rolla Bar’da sahne alacaklar.

Kapı Açılış: 18.00
Giriş: 10 TL
Mekan: Rock N Rolla Bar
Adres: Bekar Sokak 14 / Giriş Kat Beyoğlu Adidas ve Teknosa (Megavizyon) Karşı Sokağı

FROSTMOON ECLIPSE (ITA-BLACK METAL)
Kadro:
Gionata Potenti Davul, Vokal
Lorenzo Sassi Vokal
Claudio Alcara Gitar
Davide Gorrini Bass

http://www.myspace.com/frostmooneclipse
http://www.frostmooneclipse.com/

Diskografi:
Cold Silvery Eye Demo 1995
…To Exalt My Triumph Demo 1997
Supreme Triumph in Black EP 1999
Revenge in Scorn EP 2000
Gathering the Dark Full-length 2001
Death Is Coming Full-length 2003
Ritual Day / Frostmoon Eclipse Split 2004
Dead and Forever Gone Full-length 2005
Life Is Fading Away… EP 2005
Another Face of Hell Full-length 2007
I Am Providence EP 2008
The Legacy Compilation 2008
Beauty, Darkness, Chaos Split 2009
Human Infanticide Split 2010
The End Stands Silent Full-length 2011
A Ticket To Nowhere EP 2011

EPISODE 13 (TR-BLACK METAL)
2001 yılında Eskişehir’de kurulan Black Metal grubu Episode 13 yeni kadrosuyla uzun bir aradan sonra ilk kez İstanbul’da!

www.episode13.com
https://www.facebook.com/episode13official
http://soundcloud.com/episode13official

Ayrıca grubun son albümün http://episode13.misantrof.net/ bu linkten indirebilirsiniz.

Kadro:
Ozan : Vox, Guitar, Composition
Sermet : Bass, Guitar
Mehmet : Guitar
Erdem : Drums

Diskografi:
Expected Damnation Demo 2003
Sadistic Spell / Episode 13 Split 2003
Tabula Rasa Full-length 2005
Pitch Black Full-length 2008
Death Reclaims The Earth Full-length 2010

A.S.D.N.Y.S. (TR-BLACK METAL)
2009 yılının başlarında, Selçuk ve Koray’ın bir projesi olarak ortaya çıkan A.S.D.N.Y.S. Kaan’ ı bass gitarist olarak gruba dahil ederek beste çalışmalarına başladı. Türü Raw Black Metal olan grupta stage elemanların katılımıyla birlikte Koray ve Kaan çalışmalarını sürdürmektedir.

http://www.myspace.com/asdnys
http://www.facebook.com/pages/ASDNYS/172913519444283

Destroy Fanzine:
http://www.facebook.com/DestroyFanzine

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Yorumlar

Yorumlar

/ 1739 Arşiv

GlooM

Art Director & Photographer www.guvenceylan.net