KANADALI IRISH FOLK / PUNK ROCK GRUBU THE MAHONES İLK KEZ TÜRKİYE’DE / 12 NİSAN 2012

Taglar: , , , ,

KANADALI IRISH FOLK / PUNK ROCK GRUBU THE MAHONES İLK KEZ TÜRKİYE’DE / 12 NİSAN 2012

Kanadalı Irish Folk – Punk Rock grubu The Mahones Dublin doğumlu Finny McConnell tarafından 1990’da kuruldu ve günümüze kadar 10 albüm yayınladı.

21 yıllık kariyerlerinde defalarca dünyayı turlayan, birçok festivale headliner olarak davet edilen, albümlerinde aralarında Ian D’Sa (Billy Talent), Scruffy Wallace (Dropkick Murphy’s), Colin Cripps (Crash Vegas, Kathleen Edwards), Ian Thornley (Big Wreck, Thornley), Kevin Hearn (Lou Reed, Barenaked Ladies) ve Kevin Quain (The Mad Bastards) gibi isimleri konuk eden, parçaları Oskar ve Altın küre ödüllü “The Fighter” (Mark Wahlberg, Christian Bale) başta olmak üzere birçok filmde kullanılmış, “Drunken Lazy Bastard”, “Paint The Town Red” ve “Shake Hands With The Devil” gibi hitlere imza atmış The Mahones’un adına yayınlanmış bir de Tribute albümü bulunuyor.

2012 yılında yeni bir dünya turnesine hazırlanan The Mahones, Easternbull Entertainment organizasyonuyla 12 Nisan Perşembe gecesi Istanbul Bronx’ta olacak.

The Pogues, Flogging Molly ve Dropkick Murphy’s ile birlikte İrlanda Punk Rock tarzının efsaneleri arasında yer alan grubun Türkiye’de vereceği ilk performansı kaçırmayın!

BİLETLER ŞİMDİ BILETIX TE !!!
http://web03.biletix.com/#8203;etkinlik/NKP08/TURKIYE/tr

Bilet Fiyatları:
İndirimli: 30 TL (Bronx ve Kafe Pi Şubelerinde)
Kapıda: 35 TL
Biletix: 35 TL + Komisyon

Diskografi
Draggin’ The Days (1994)
Rise Again (1996)
The Hellfire Club Sessions (1999)
Here Comes Lucky (2001)
Paint The Town Red (2003)
Live At The Horseshoe (2003)
Take No Prisoners (2006)
The Irish Punk Collection (2008)
The Black Irish Album (2010)
Whiskey Devils – A Tribute To The Mahones (2010)

organizasyonun facebook resmi sayfası:
https://www.facebook.com/#!/events/362292020454491/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Yorumlar

Yorumlar

/ 1739 Arşiv

GlooM

Art Director & Photographer www.guvenceylan.net