Linkin Park ‘Chester Bennington’ anma etkinliği yayınlandı!

Kapak / Müzik | 0 Yorum

Türkiye saatiyle sabaha karşı 4 gibi başlayan etkinliği Linkin Park youtube sayfasından canlı yayınlamıştı.

Canlı yayınlanan videoyu yine youtube kanalından yayınladılar, buyrun;

Gecede gerçekleşen performanslar şu şekilde:

01 – “Robot Boy“/”The Messenger“/”Iridescent
02 – “Roads Untraveled
03 – “Numb” (with crowd helping on vocals)
04 – “Shadow Of The Day” (feat. Ryan Key of Yellowcard) (feat. U2‘s “Without Or Without You” in the bridge)
05 – “Leave Out All The Rest” (feat. Gavin Rossdale of Bush)
06 – “Somewhere I Belong” (feat. Takahiro “Taka” Moriuchi of One Ok Rock)
07 – “Castle Of Glass” (feat. Alanis Morissette and Adrian Young, Tom Dumont & Tony Kamal of No Doubt/Dreamcar)
08 – “Rest” (new Alanis Morissette song)
09 – “Nobody Can Save Me” (feat. Steven McKellar of Civil Twilight and Jon Green)
10 – “Battle Symphony” (feat. Jon Green)
11 – “Sharp Edges” (feat. Isley Juber)
12 – “Talking To Myself” (feat. Isley Juber) (with “All Along The Watchtower“)
13 – “Heavy” (feat. Julia Michaels and Kiiara)
14 – “One More Light
15 – “Looking For An Answer
16 – “Waiting For The End” (feat. Steven McKellar of Civil Twilight and Sydney Sierota of Echosmith)
17 – “Crawling” (feat. Oli Sykes of Bring Me The Horizon and Zedd)
18 – “Papercut” (feat. Machine Gun Kelly)
19 – “One Step Closer” (feat. Jonathan Davis of Korn, Ryan Shuck and Amir Derakh of Dead By Sunrise)
20 – “A Place For My Head” (feat. Jeremy McKinnon of A Day To Remember)
21 – “Rebellion” (feat. Daron Malakian and Shavo Odadjian of System Of A Down and Frank Zummo of Sum 41)
22 – “The Catalyst” (feat. Deryck Whibley and Frank Zummo of Sum 41)
23 – “I Miss You” (Blink-182 song) (by Blink-182)
24 – “What I’ve Done” (feat. Blink-182)
25 – “In The End” (with audience vocals)
26 – “Iridescent
27 – “New Divide” (with Bennington‘s vocals from 2014 live show)
28 – “A Light That Never Comes” (feat. Steve Aoki, Bebe Rexha and Sum 41‘s Frank Zummo)
29 – “Burn It Down” (feat. M. Shadows of Avenged Sevenfold)
30 – “Faint” (feat. M. Shadows and Synyster Gates)
31 – “Bleed It Out” (feat. nearly everyone who guested earlier in the night)